Historik, värderingar & hållbarhet

The House of Wine and Spirits - Din vin och alkoholbutik online
Historik, värderingar & hållbarhet

Tanken bakom House of Wine & Spirits är att du enkelt och bekvämt ska kunna köpa vin på nätet. Vi värdesätter kvalitet före kvantitet och tycker att livet är för kort för dåliga viner.

Dryck skall njutas tillsammans med människor man tycker om och helst i kombination med god mat. Vi kommer att lägga stort fokus på teman, årstider och högtider.
Kärlek till livet, vardagslyx & presenter.

De flesta drycker i vårt sortiment kommer från mindre producenter, vilket är spännande i sig och de flesta viner är ekologiska eller biodynamiska. Vi har även kosher viner i vårt sortiment

I vårt hållbarhetsarbete ingår självklart både naturen, klimatet och människorna vi samarbetar med. Jordenmånen där vinrankorna växer behöver vårdas med kärlek och människorna som jobbar på vinfälten och i produktionen behöver en bra arbetsmiljö för att leverera de fantastiska produkter som de levererar till oss.
Distubitionskedjorna vi arbetar med har också en hållbarhetspolicy som vi accepterar.

Vårt största fokus är att du ska vara nöjd med oss och med den service och de produkter och tjänster vi levererar till dig. Glöm inte bort att vi tycker du är värdefull och vi håller gärna en levande dialog.

Världens bästa viner direkt hem till dig. Snabbt enkelt  tryggt & bekvämt!