Hur man beställer

Det ska vara enkelt och bekvämt att handla hos oss.

Produktsida

Välj ut dina favoritdrycker och tryck på "Lägg i varukorgen" knappen.
När du gjort det kommer du till varukorgen. Välj antal flaskor och tryck sedan "fortsätt att handla"

Varukorg

Här väljer du det antal av produkten du önskar köpa. Sedan kan du välja att fortsätt handla.
När du handlat klart och känner dig nöjd går du vidare till kassan genom att klicka på "Gå till kassan".

Kassa

I kassan fyller du i din epost, ditt postnummer, ditt personnummer, ditt mobilnummer och sedan slutför du ditt köp.
Dom obilgatoriska fälten är märkta med *. Vill du inte fylla i ditt personnummer, väljer du bort det

Du kan betala med de vanligaste bankkorten, Pay Pal el Your Pay

Det är alltid du själv som väljer hur du vill betala din beställning.

När du beställer nästa gång behöver du bara fylla i din emailadress och välja betalningssätt.
Snabbt, Enkelt och Bekvämt.

Alla priser inkluderar svensk moms och alkoholskatt.

Beställningsinformation

Din beställning är nu registrerad och du får en bekräftelse på mail inom några minuter.
Kommer det ingen bekräftelse ber vi dig kontrollera din "skräppost",
-det förekommer att datorn väljer bort mail från adresser den inte känner till.

Leverans

Vi samarbetar med DHL som transportföretag. De hör av sig, oftast via textmeddelande annars via ett telefonsamtal.

Vi fortsätter med vår uppskattade #champagnemåndag# Då finns det alltid utvald champagne till kampanjepris

Beställer du varor för 1300kr eller mer levererar vi det alltid utan kostnad, övrigt tillkommer en fraktkostnad på 199kr.

Vill du ha dina viner snabbare? Kontakta vår kundtjänst på info@wine-and-spirits.se